Followers

Friday, 1 March 2013

Genting Hingland

Tahun ini Genap lah umur aku 24 tahun..kahwin????hmmm..dalam perancangan tahun nie..semua terpulang pada pihak lelaki..niat di hati mmg nk sangat mengakhiri zaman bujang..sebab mak n abah dah bising2...huhuhuh..Balek kampung raya cina ari tu pon abah dah tanya "ang bila lagi ina"...abah n mak dh lama tunggu.Aku cakap " insyallah,kalau jodoh kami,kami akan kawin"..mak n abah jangan isau..kalau dh ditulis oleh ALLAH S.A.W,anak mak n abah akan kawin jugak..cuma masa,jodoh,pertemuan semua DIA y ang tentukan..

Hmmmmmmmm...sedih :( :(.......

Ok dh xnk cite2 pasal kawin lagi...sedih pon de bila fikiq pasal nie...nie nk hibur hati,akhir bulan 2 aku pergi genting hingland with my lovely dear,kak n abg ipar dia..
Hujung Bulan dah la duet xde..tinggal bape 50 igt je...huhuhu...tapi sebab nk enjoy abis duet aku..
Dah lah my lovely dear main game..1 ape pon xdpt..tangan "xboleh pakai".hahahahahah..
aku harap my lovely dear akan menjaga aku sampai akhir hayat aku..itu pon kalau jodoh kami panjang..Semoga hubungan kami diberkati oleh ALLAH S.A.W...amin






No comments:

Post a Comment