Followers

Saturday, 31 March 2012

Hari Bahagia Adik Aku..

Hai semua..dh lama gak aku on9 bloger kan ..
now aku nk cerita tentang adik aku amylia..sekunkz dia dh jadik tunang kepada seseorang pada 9.03.12 kat umah aku di LANGKAWI...

aku pon turut menunpang gembira untuk adik aku..ye lah nk tunggu aku x tahu bila lagi..mungkin lom sampai seru orang tua2x cakap..huhuhu...

aku tau umur semakin meningkat dewasa tapi belum sampai seru nk kawen lg..bila balek kampung je mesti orang akan tanya mak n abah aku bila lagi akak nya ne..tak akan aku nak beli lelaki lak kot????hahhaha..
daripada aku beli lelaki lebih baik aku bayar mara..hahahahha

nie semua picture adik aku tunang..aku xsempat nk bergambar..sibuk menguruskan makanan kt dapur..!!!!!xsempat nk snap picture buat kenangan!!!geram!!!!hhhihi....ishhh baru seorang adik aku tunang..insyallah akan datang lagi seorang....wawawawa








nie adik fatehah aku...dia pon nk jugak menyibuk kan diri....hahahha



hantaran dari pihak perempuan kepada pihak lelaki



phak lelaki punya rombongan



Hantaran pihak lelaki kepada pihak perempuan...

oleh sebab adk aku langkah bendul...aku de gak dapat something dari pihak lelaki..
diaowg kasi kain sepasang untuk aku....hahhaha..ingatkan nk kasi cincin emas gak kt aku..hahha
orang dh kasi aku ambil je..orang tua2x cakap "Rezeki jangan di tolak,bala jangan di cari"...heheheh...

kira raya tahun nie aku xsusah nk cari kain lagi nk buat baju kurung....haha.selamat duet aku...huhuh..
k. lah sampai di sini sahaja coretan aku..if aku de masa lg aku menulis lagi...walupon xmenarik blogger aku nie..sekurang2xnya aku puas ati coz leh lepas kan something y terbuku lam ati aku nie..


Bubye!!!!

Sunday, 4 March 2012

excident moto (4/3/2012)

abis 1 masalh timbul lak masalah lg..keta aku xleh kuaq lg..nie moto ein wt hal...pagi nie time ein nk g kje dia excident...keta langgar dr belakang..bukan men teruk aku tengak dia..aku dh lah xleh tgk darah..aku geli..n nk pitam pon de...half dr tangan dia calar n berbalut...

Ya allah dugaan y baru kami terima taun nie...skunkz lg pening..cmne nk g kje???dh lah keta xde...moto lak excident....

pada masa yg sma adik aku lak msok wad..coz darah kotor kt lam perut...tambah air lak 2..
npe erk semua nie berlaku pada aku???????abis 1 bab datang lg 1 bab..aku redo ya allah if dugaan dr mu...sesungguhnya aku nie hamba y lemah....

mungkin nie dugaanmu pada hamba2xmu...hope my dear n my sis cepat semboh n dirahmati Allah S.W.T...sesungguhnya aku amat menyayangi family n kamu.....