Followers

Sunday, 13 May 2012

Terima Kasih Mak


Happy Mother Day'S to all's mother in would especially to my mom Siti Fatimah Binti Kasa... Lina harap mak sentiasa berada dalam keadaan sihat sejahtera.


                                                           
                                                                  ~This is my mom~

Mak u are the best in the would..lina tahu mak dah banyak menderita dengan kami adik beradik.kami adik beradik mintak maaf mak.lina mintak maaf dari ujung rambut sampai ujung kaki.lina dah banyak menyusahkan mak.jasa dan pengorbanan yang mak curahkan kepada kami adik beradik tidak kami dapat membalasnya.                                                         
                                                                  ~kami adik beradik~


 Mak dah harungi pelbagai dugaan dan rintangan kerana kami.Mak juga sentiasa berada disisi kami jika kami memerlukan bantuan.Mak jugak lah tempat kami mengadu,marah,sakit,caci tetapi mak sentiasa tabah dan sabar menjaga kami.Mak akan cakap " selagi mak berada kt dunia nie,hampa adik beradik tak akan berada dalam keadaan susah".pe yang mak buat nie untuk masa depan hampa adik beradik jugak..Biaq lah orang nk kata pe pon dekat mak,mak xkisah.janji anak-anak mak berjaya.


 Jasa dan pengorbanan mak menjaga kami dari kecik sehinggalah dewasa (n de yang nk kawen pon)tak dapat kami balas,tetapi pe y berlaku keatas mak,mak tetap mak kami..mak the best would kami kenal.Walaupon kita tak sekaya MEREKA ,mak tetap bagi kami makan.kami tak pernah kebuluran tak makan.

                                                     . ~MAK we love u forever n ever..~

No comments:

Post a Comment