Followers

Saturday, 31 March 2012

Hari Bahagia Adik Aku..

Hai semua..dh lama gak aku on9 bloger kan ..
now aku nk cerita tentang adik aku amylia..sekunkz dia dh jadik tunang kepada seseorang pada 9.03.12 kat umah aku di LANGKAWI...

aku pon turut menunpang gembira untuk adik aku..ye lah nk tunggu aku x tahu bila lagi..mungkin lom sampai seru orang tua2x cakap..huhuhu...

aku tau umur semakin meningkat dewasa tapi belum sampai seru nk kawen lg..bila balek kampung je mesti orang akan tanya mak n abah aku bila lagi akak nya ne..tak akan aku nak beli lelaki lak kot????hahhaha..
daripada aku beli lelaki lebih baik aku bayar mara..hahahahha

nie semua picture adik aku tunang..aku xsempat nk bergambar..sibuk menguruskan makanan kt dapur..!!!!!xsempat nk snap picture buat kenangan!!!geram!!!!hhhihi....ishhh baru seorang adik aku tunang..insyallah akan datang lagi seorang....wawawawa








nie adik fatehah aku...dia pon nk jugak menyibuk kan diri....hahahha



hantaran dari pihak perempuan kepada pihak lelaki



phak lelaki punya rombongan



Hantaran pihak lelaki kepada pihak perempuan...

oleh sebab adk aku langkah bendul...aku de gak dapat something dari pihak lelaki..
diaowg kasi kain sepasang untuk aku....hahhaha..ingatkan nk kasi cincin emas gak kt aku..hahha
orang dh kasi aku ambil je..orang tua2x cakap "Rezeki jangan di tolak,bala jangan di cari"...heheheh...

kira raya tahun nie aku xsusah nk cari kain lagi nk buat baju kurung....haha.selamat duet aku...huhuh..
k. lah sampai di sini sahaja coretan aku..if aku de masa lg aku menulis lagi...walupon xmenarik blogger aku nie..sekurang2xnya aku puas ati coz leh lepas kan something y terbuku lam ati aku nie..


Bubye!!!!

No comments:

Post a Comment